Jeugdclubmatch Hoogeveen – 11 juni 2017

Wat een fantastische dag in Hoogeveen tijdens de Jeugdclubmatch voor Duitse herders op zondag 11 juni 2017. De zaterdag ervoor was ook al een groot succes met allerlei activiteiten voor de jeugdige deelnemers: trainen hoe je een hond voorbrengt in de showring en workshops om aan mee te doen. Genieten voor de kids!
Zondag was de dag. Iedereen jonger dan 25 jaar mocht een hond voorbrengen tijdens de jeugdclubmatch. Sommigen – meestal de wat meer ervaren en ‘oudere’ voorbrengers – zag je diverse keren terug in de ring. Vooral de piepjonge voorbrengers kregen vertederende blikken van de toeschouwers uit het publiek. Het is ook zo geweldig om te zien hoe die kinderen met een hond omgaan…
Anja Boonemmer en Nancy Herms, de beide keurmeesters, beoordeelden geduldig, helder en professioneel elke hond in zijn of haar klasse; inclusief een keurverslag om mee naar huis te nemen. En … als je hond op het podium mocht komen, een mooie beker en een zak hondenvoer.
Een prachtig onderdeel van de dag was de veteranenparade. De oudere, ervaren en bekende honden liepen samen met de jonge voorbrengers een heus defilé in de ring, compleet met vlaggen en bijpassende muziek: ‘You’re simply the best.’ Een kippenvelmoment … Mooi dat deze honden hun verdiende aandacht krijgen!

In de (eerste) slideshow staat een ruime selectie van de beelden uit mijn camera, leuk voor deelnemers en liefhebbers van de Duitse herder. Als deelnemer en fotograaf kun je niet alles tegelijk; zodoende ontbreken er foto’s van de babyklasse 4-6 maanden …
De beelden van de veteranenparade staan in een aparte slideshow; ik vind dat de jonge voorbrengers en de oudere honden dat absoluut verdienen!

Afbeeldingen downloaden niet toegestaan
Zonder voorafgaand overleg is het niet toegestaan om beelden van mijn website te downloaden en te verspreiden op het internet!
Op aanvraag kun je beelden (eventueel in diverse formaten) per e-mail of facebook ontvangen.
Stuur me even een bericht met de nummer(s) van de foto(‘s) en vraag ze aan …

Fotoshoot
Wil je ook foto’s laten maken van je hond? Standfoto’s, kop/portretfoto’s … of samen met je hond op de foto?
Dat kan! Afspreken is mogelijk tijdens een clubmatch/hondenevenement waar ik ook aanwezig ben. Of anders in overleg op een buitenlocatie in jouw of mijn omgeving. Nog een optie is binnen in de studio.
Graag hoor ik wat ik voor je kan betekenen.
Stuur me gerust een bericht met je vragen en/of wensen of kom naar me toe tijdens een hondenevenement…
Tot ziens!

170611 jcm hoogeveen-8763

 

 

170611 veteranen jcm hoogeveen-9084
Share


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *