Jongehonden- en Liefhebbersdag Terneuzen – 28 mei 2017

Ontspannen en gezellig. Zo moet het zijn op een Jongenhondendag. En dat was precies de sfeer in Terneuzen op de Jongehondendag waar deze keer ook meteen een dag voor liefhebbers werd georganiseerd. Kringgroep Terneuzen had er van alles aan gedaan om mensen enthousiast te maken voor dit evenement en meer dan 30 honden kwamen op zondag 28 mei 2017 met hun baasjes naar het kringgroepterrein. Het valt niet mee als je voor het eerst moet optreden als (jonge) Duitse herder. Helemaal niet als het voor je eigenaar ook een primeur betekent. Wat moet je eigenlijk doen? Hoe zet je je hond in stand en hoe moet hij lopen? Met goed kijken naar de meer ervaren voorbrengers en met de hulp van anderen kom je een eind. Fijn dat die mensen er zijn! En bij zo’n vriendelijke keurmeester voel je je gelukkig snel op je gemak. Keurmeester John Lijffijt nam voor iedereen ruim de tijd en besprak de kwaliteiten van de honden stuk voor stuk. En af en toe gaf hij de eigenaar tips: ‘misschien met ringtraining beginnen?’
De ingeschreven jonge honden kregen in hun klasse een kwalificatie (bijvoorbeeld 1ste , 2de, 3de Veelbelovend) en daarna stelde John ze in volgorde van zijn voorkeur op. De honden van de liefhebbersdag kregen ook een keursverslag mee. Met leuke eetbare en tastbare herinneringen plus een medaille aan een rood-wit-blauw lint begonnen deelnemers en honden ’s middags hun reis naar huis. Terugkijkend op een mooie, zonnige en gezellige dag in Terneuzen.

In de slideshow staat een ruime selectie van de beelden uit mijn camera, leuk voor de deelnemers. Maar, als deelnemer en fotograaf kun je niet alles tegelijk; zodoende ontbreken de foto’s van de babyklasse reuen 4-6maanden …

Afbeeldingen downloaden niet toegestaan
Zonder voorafgaand overleg is het niet toegestaan om beelden van mijn website te downloaden en te verspreiden op het internet!
De beelden kun je (in diverse formaten) aanvragen en ontvangen per e-mail.

Fotoshoot
Wil je ook foto’s laten maken van je hond? Standfoto’s, kop/portretfoto’s … of samen met je hond op de foto?
Dat kan! Afspreken is mogelijk tijdens een clubmatch/hondenevenement waar ik ook aanwezig ben. Of anders in overleg op een buitenlocatie in jouw of mijn omgeving. Nog een optie is binnen in de studio.
Graag hoor ik wat ik voor je kan betekenen.
Stuur me gerust een bericht met je vragen en/of wensen of vraag het aan mij tijdens een hondenevenement…

170528 jongehondendag liefhebbersdag kgp terneuzen-8118
Share


Eén reactie op “Jongehonden- en Liefhebbersdag Terneuzen – 28 mei 2017”

  1. Manuela Ricciardi van Alphen schreef:

    Goedenavond

    Ik zou graag foto’s willen bestellen van de jongehondendag. Hoe kan ik dit het beste doen?

    Groetjes manuela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *