Welkom op mijn website, geniet van de beelden…

Mijn ogen, handen en hart zijn de instrumenten. Precies de drie componenten voor het maken van een beeld… een foto, tekening of schilderij.
Foto’s maak ik dikwijls buiten, onderweg, op reis, in de natuur.
Soms binnen, in de studio, in gebouwen of ateliers.
Als een vlinder vlieg ik van beeld naar beeld en laat me inspireren door het moment, een kleur, geur, compositie…
Vandaar de naam Beeldvlinder.
Ik houd van dieren, reizen, natuur, kunst en cultuur en dat zie je terug in mijn beelden.

‘Het gaat om het nu, in het nu schuilt de eeuwigheid’
Is een uitspraak van David Hockney, schilder en fotograaf. Inderdaad, daar gaat het om en daarom maak ik foto’s van momenten in het nu.
Dat kan vrij werk zijn of in opdracht van een particulier, bedrijf of organisatie.

Opleiding schilderen en fotografie
Bij verschillende Academies voor Beeldende Kunsten in België volgde ik opleidingen Schilderen en Fotokunst en bij de Fotovakschool in Rotterdam de Vakopleiding Fotografie.

Informatie
Meer informatie over mijn werk, het kopen van werken of een andere vraag? Stuur me een bericht

Groet & goeds, Tienke Huisman

 

‘Super foto’s van mijn lieve vrienden, tranen in mijn ogen, zo mooi… super gedaan Tienke, dat wil toch iedereen’ – Anita over de foto’s van haar honden.

‘I met Tienke during travel and know her mainly as a photographer. As myself she loves to travel, art, culture and nature, all reflected in her images. Tienke is ambitious and inventive. I strongly endorse Tienke Huisman, she makes the impossible possible’ – Desmond.

‘Hoe maak je een foto, waarbij alle karaktereigenschappen van een persoon naar voren komen van een niet-fotogeniek persoon? was mijn vraag aan Tienke. En na een uurtje voor de camera te hebben gestaan, is het Tienke gelukt om de ultieme foto van mij te maken’ – Annet.

‘Tienke Huisman weet heel goed sfeer en moment te pakken in haar foto’s. Dat was voor mij maar al te duidelijk toen ze een serie maakte in mijn atelier terwijl ik aan het werk was’ – Toos.