Paarden kijken bij Stal Vertigo

Het is niet de eerste keer dat ik een fotoreportage van paarden maak. Maar dagelijks werk is het zeker niet. Als ik tussen die prachtige sensibele dieren mag zijn, geeft me dat altijd zo’n speciaal gevoel. Jarenlang hebben we mogen genieten van onze eigen donkerbruine KWPN’er, maar die tijd ligt intussen al een aantal jaren achter ons. Tijd om weer eens bij paarden te gaan kijken…

Paarden kijken bij Stal Vertigo
Een middag te gast bij Stal Vertigo, een kleinschalige dressuurstal in Oosterland waar eigenaar Claudia het belang van het paard en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. En zo hoort dat ook -vind ik- als je met dieren werkt! Je kunt bij haar je paard het hele jaar stallen, maar ook een aantal weken als je bijvoorbeeld met vakantie gaat of er een tijdje zelf niet voor kunt zorgen. Het paard kan in training (tot Z2-niveau) of gewoon van een welverdiende vakantie genieten in de wei van het prachtige Zeeuwse Oosterland.
Claudia is sinds haar 15e actief in de wedstrijdsport en heeft verschillende jonge paarden tot en met Z2-niveau opgeleid en uitgebracht. Fijn om te weten dat zo’n ervaren persoon jouw paard verzorgt of les geeft. Dressuurlessen kun je bij haar volgen tot en met Z2-niveau en regelmatig heeft ze jonge dressuurpaarden te koop.

Paard in pension
Voor pensionklanten heeft Claudia een aantal boxen beschikbaar. Die worden dagelijks uitgemest en de paarden gaan iedere dag naar buiten: in de wei of in de paddocks. Haar klanten kunnen zowel de binnenbak, buitenbak als de stapmolen gebruiken. De paarden staan ‘in volpension’, dus inclusief hooi, stro en krachtvoer.

Diverse lessen mogelijk
Bij Stal Vertigo kun je verschillende soorten les volgen. De allerkleinsten – tot 12 jaar – krijgen les op Welshpony Didi. Je kunt Freestyle/Westernles volgen met Charley en Joey. Met deze paarden kun je ook grondwerklessen volgen. Dressuurles t/m ZZ zwaar niveau kun je volgen met een eigen paard.

Speciale aandacht
Ben je angstig, heb je wat extra training nodig, of heb je veel last van wedstrijdstress? Dan heeft Claudia hiervoor een speciaal programma om je zelfvertrouwen te vergroten. Iedereen is bij Stal Vertigo van harte welkom om zelf eens een kijkje te nemen.

Dat heb ik dus gedaan en van een aantal paarden deze foto’s gemaakt. Mooie fotomodellen had ik, in verschillende tinten: donker, licht, roodbruin. Kijk zelf maar…

FOTOSHOOT
Wil je ook foto’s laten maken van je paard? Of samen met jou?
Dat kan!
Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!
Stuur me een bericht om te laten weten wat je wensen zijn…

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--1

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--2

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--3

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--4

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--5

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--7

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--8

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--9

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--10

160704 paarden_oosterland_beeldvlinder_tienke huisman_72px--25

Paarden kijken bij Stal Vertigo

 

Share


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *