Provinciale clubmatch Zuid Holland/Utrecht – 30 april 2017

Meer dan 100 inschrijvingen van Duitse Herders vanaf 4 maanden! Ze verzamelden zich zondag 30 april 2017 in De Lier voor de Provinciale clubmatch Zuid Holland/Utrecht, georganiseerd door kringgroep Westland. Wat een mooie echt ‘Hollandse’ buitendag. Een zonnige zondag met heel veel wind. Gezellig, sfeervol en goed georganiseerd, top! De twee keurmeesters hadden er een dagtaak aan om alle honden te beoordelen in de uitgezette ringen. Mevrouw Anja Boonemmer verzorgde de keuring van alle teven en de heer John Lijffijt nam de reuen voor zijn rekening. Publiek was er volop en de deelnemers hadden een geslaagde dag, al dan niet beloond met een plek op het podium en een bijbehorende beker. Je gaat ernaartoe voor een keurverslag van je hond, maar het is natuurlijk een feestje als je hond een podiumplek in mag nemen! Deze zondag had ik een ‘dubbelrol’: als fotograaf en deelnemer was dat best druk, maar ik heb ervan genoten!
In de slideshow staat een selectie van de beelden uit mijn camera; de complete serie die ik maakte, vind je terug in een album op mijn facebookpagina.

Afbeeldingen downloaden niet toegestaan
Zonder voorafgaand overleg is het niet toegestaan om beelden van mijn website te downloaden en te verspreiden op het internet!
De beelden kun je (in diverse formaten) aanvragen en ontvangen per e-mail.

Fotoshoot
Wil je ook foto’s laten maken van je hond? Standfoto’s, portretfoto’s … of samen met je hond op de foto?
Dat kan! Afspreken is mogelijk tijdens een clubmatch/hondenevenement waar ik ook aanwezig ben. Of anders op een buitenlocatie in jouw of mijn omgeving. Nog een optie is binnen in de studio.
Graag hoor ik wat ik voor je kan betekenen.
Stuur me gerust een bericht met je vragen en/of wensen…

Foto-impressie van de clubmatch

170430 clubmatch de lier beeldvlinder tienke huisman-6747

In de slideshow staat een selectie van de beelden uit mijn camera; de complete serie die ik maakte, vind je terug in een album op mijn facebookpagina.

 

Share


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *