Ted Barendrecht bokaal

Het was een zonovergoten zondag, de eerste dag van de maand mei. Een perfecte dag om buiten door te brengen bij een heel bijzondere clubmatch van Kringgroep Westland in het Zuid-Hollandse De Lier. Een herdenkingsclubmatch voor Ted Barendrecht, de in november 2014 overleden commissaris kynologie, een man met een groot hart voor de Duitse herdershond. Het bestuur van de kringgroep besloot, samen met de leden en Ted’s vrouw Coby, om deze speciale clubmatch als naam de Ted Barendrecht Bokaal mee te geven. Een mooi gebaar om Ted te eren en te gedenken. Zowel langharige als stokharige Duitse herders vanaf 6 maanden waren welkom voor het strijden om de eer en een beker in hun klasse. Met deskundige toelichting van de heren Lijffijt en Göke als keurmeester, maakten medewerkers, deelnemers en bezoekers in alle leeftijden deze zondag tot een sportieve en gezellige dag. Eigenaren van meer dan 80 honden schreven hun Duitse herdershond in voor de clubmatch en ze kwamen uit alle windstreken naar De Lier. Nederland, België, Duitsland en zelfs Korea was vertegenwoordigd. Het publiek genoot niet alleen van de honden, ook voor ontmoetingen met oude en nieuwe hondenvrienden was natuurlijk tijd en ruimte.

Ik heb in ieder geval enorm genoten van deze stralende buitendag en -uiteraard- een fotoreportage gemaakt. Een korte impressie van de clubmatch Ted Barendrecht Bokaal in De Lier staat hieronder en de hele fotoserie vind je hier (een wachtwoord invullen is niet nodig).
De reportage staat gedurende drie maanden online op mijn website. Na afloop van de slideshow vind je een overzicht van te bestellen foto-artikelen met de foto’s uit de slideshow.
Ben je geïnteresseerd in afdrukken van de foto’s (prints, op canvas, dibond, plexiglas, hout, xpozer, kaarten, telefoonhoesje, kalender, enzovoort) dan kun je die via de site bestellen.

Heb je interesse in een foto(reportage) van jouw hond? Vul dan het contactformulier met je wensen in. Ik bespreek het graag met je!

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6665

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6668
160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6723

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6809

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6834

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6889

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6934

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6963

160501 clubmatch_de lier_ted barendrecht_beeldlvlinder_bokaal_beeldvlinder-6978

Share


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *